„Hranopolis Foods & Crafts” гостува в Св. св. Константин и Елена през юли. Събитието ще радва любителите на качествените храни, напитки и крафт изненади в два поредни уикенда


Дата: 10/07, 10:45

ХраноПолис – Варна започва с пътешествията си из града, а първата спирка ще бъде Търговски център "Приморски" в красивия курортен комплекс Св.св. Константин и Елена. Събитието „Hranopolis Foods & Crafts” ще се проведе в два поредни уикенда: от 10-ти до 12-ти юли и от 17-ти до 19-ти юли, от 11:00 до 20:30 часа, като обещава да поднесе много приятни изненади на всички свои гости.

Феновете на качествените продукти ще могат да запознаят с богатото разнообразие от плодове, зеленчуци, млечни продукти, мед и пчелни продукти, крафт бира и ароматно българско вино, идващи директно от малките ферми и производители в страната.

Посетителите ще могат да се насладят и на неустоими кулинарни изкушения, като сочно барбекю, домашни сладкиши, ръчно приготвени сладки, белгийски шоколад, пухкави понички и свежа домашна лимонада.

В допълнение към вкусните предложения, „Hranopolis Foods & Crafts” са подготвили и специални крафт изненади, сред които демонстрации на тъкане на стан, както и щандове с плетива, ръчно изработени бижута и красиви аксесоари, на които можете да откриете всякакви уникални съкровища за себе си или за подарък на любим човек.

ХраноПолис е инициатива, която стартира в края на месец май, с цел да даде по-голяма възможност за изява на българските производители. Новият варненски пазар насърчава използването на родни продукти и запазване на здравето и икономиката на страната, чрез осъзнато пазаруване и подбор на качествена храна и занаятчийски предмети с доказан произход от местни ферми, градини и творци.

Повече информация за събитието и цялостната инициатива можете да откриете във фейсбук страницата на пазара.

 

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Вкарваме работници от Киргизстан, Узбекистан и Бангладеш да ни работят по хотелите на морето
Дата: 28/03, 12:39

Оранжев код: Български градове ще изпитат силата на Майката Природа в следващите часове
Дата: 28/03, 12:31

Бойко Борисов призова президента да не слага Росен Желязков или Димитър Главчев за премиер
Дата: 28/03, 12:26

Важна промяна за документите за жилищата ви в кадастъра
Дата: 28/03, 12:24

Урок по история: Името на този български владетел значи Вълк
Дата: 28/03, 12:15

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия