Комплекс „Ролбата – Nautilus" Ви кани на вкусни Раци по Луизиански и охладено вино. Не пропускайте и обаятелния глас на Иво Донев.


Дата: 15/07, 15:35

Превърнете седмичните вечери в приятни и релаксиращи! Такива, каквито ги изживявате през уикенда! Отдайте се на морето, вълните, апетитната храна и летните забавления в уникалната атмосфера на Комплекс „Ролбата – Nautilus"!

На 15.07. Ви каним на Раци по Луизиански, приготвени съвсем на живо от ослепителния Данчо от „Прегърни готвача“! Той е отново при нас, за да направи вечерта Ви специална и безумно вкусна! Лично, пред очите Ви, Данчо ще приготви морския специалитет и ще Ви го поднесе да го опитате!

Ще Ви пренесем в Ню Орлианс - Луизиана, от където произлиза това автентично ястие, състоящо се от раци, млечна царевица, чоризо, пресни селски картофки, миди, скариди и специални каджунски подправки. Всичко се сварява заедно до постигане на прекрасен и уникален вкус,от който ще си оближете пръстите! 

Кулинарното шоу стартира в 19.00 часа с куверт 12 лв.! Добре сте ни дошли, за да споделите с нас една фантастична вечеря в средата на работната седмица! Очакват Ви вкусни Раци по Луизиански, студена бира, охладено вино и магическа енергия на брега на морето в компанията на очарователния кулинарен майстор Данчо!

 

На 16.07., в Комплекс „Ролбата – Nautilus", забавленията продължават с пълна сила! Този път, на бис при нас се завръща харизматичния Иво Донев с фантастичния си глас и обаятелното си излъчване!

Той ще Ви накара да се потопите в летните морски вълшебства, да релаксирате, докато вечеряте и да се отдадете на спокойствието и шепота на лекия бриз! Готови ли сте за усмивки и положително настроение?  Готови ли сте да се гмурнете в разнообразното меню и прекрасната обстановка на  Комплекс „Ролбата – Nautilus"? Готови ли сте за изпълненията на Иво Донев? Елате! Не се чудете! Гарантираме, че ще се върнете отново! Началото е 19.00 при вход свободен!

Резервация за двете вечери, можете да направите на тел: 0882 491 791,   
на нашата фейсбук страница или онлайн на: https://varna.zavedenia.com/1586/booking

*публикация
 
 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Без СМС плащаме "Синя зона" през телефона
Дата: 29/03, 15:40

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 15:40

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 15:40

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 15:40

Цънцарова се тюхка, че изтървала лесни пари покрай Гришо
Дата: 29/03, 15:37

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия