Рашков: Цацаров и Гешев въведоха двойни стандарти, затова няма проверка на звукозаписите и снимката с министър-преседателя, на която спи до 2 милиарда евро и злато


Дата: 15/07, 08:57

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър: БТВ

Във всяка цивилизована държава принципала е, този, който ръководи комисията по хазарта при загуба на 700 милиона, трябва да подаде оставка, а ако има прокуратура, не като Гешевата, трябва да бъде подведен под наказателна отговорност, заяви новият правен съветник на президента Бойко Рашков в „Тази сутрин” по БТВ.

В нашата прокуратура вече втори мандат е въведен двоен стандарт, все едно, че последните двама главни прокурори не са завършили право. В правото не се допускат двойни стандарти, двойните стандарти убиват правото. Но тези двама главни прокурори си позволиха вече втори мандат да въвеждат двойни стандарти, допълни Рашков.

И затова например в момента няма проверка на звукозаписите на министър-председателя с вулгарните изрази в тях, няма проверка на фотоснимката, на която министър-председателят Бойко Борисов спи до 2 милиарда евро и злато, и прокуратурата мълчи по този въпрос, очевидно не смятайки, че това е от обществен интерес. Тя смята, че от обществен интерес е да вдигне шумотевица, когато влезе в нечий кабинет в президентската институци, не с кой знае каква цел, каквото и да се получи в крайна сметка съдът ще каже последната си дума, а с цел да се уязви, да се нападне държавния глава, каза още Бойко Рашков.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Бивши военен министър: Ако имаме повече пари за армията, може да даваме старата си техника на Украйна
Дата: 23/04, 18:10

ПП и ДБ отиват заедно на изборите на 9 юни, подписаха коалиционно споразумение
Дата: 23/04, 17:59

Синоптичка предупреди: Очакваме оцветени валежи и мътно небе
Дата: 23/04, 17:31

Епидемия от коклюш ще бъде обявявана само в отделни райони
Дата: 23/04, 17:25

Цената на яйцата няма да расте предпразнично
Дата: 23/04, 17:15

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия