Марешки: Хората на протестите не харесват ГЕРБ, но не искат и БСП


Дата: 15/07, 10:02

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Снимка: фейсбук

Ние не харесваме ГЕРБ, но не искаме и БСП, казват протестиращите. Истинските протестиращи казват - не ви искаме и вас, казват, искаме оставка на правителството, но искаме и оставката на Радев, обърна се от парламентарната трибуна Веселин Марешки към БСП.

Ето какво каза още Марешки:

„Кой струпа барута, голяма част от барута, колеги, сте го струпали и вие. Когато пенсиите бяха 3 долара, когато не направихте институциите такива, че необратимо те сега да работят в интерес на гражданите, когато не направихте пенсиите 500 лева и никой сега няма да си позволи да ги намали, затова вие сте точно толкова виновни, колкото и всички други, които са управлявали, заради нищетата и липсата на справедливост.

Когато започнахме да се борим с картелите, които вие ги създадохте и ги пазите, и Радев 4 години не обели дума, справедливи ли са цените на горивата, ограбвани ли са хората, това ли е вашата справедливост, това ли е вашата правда.

Извън това, че сте виновни за струпването на барута, малко смирени бъдете, защото едните управляват с 13 до 15 процента от гласовете на българските граждани, а другите, най-голямата опозиция, има 8-9 процента от гласовете, може би и по-малко.

Най-страното е, че най-голямата част от българския народ, тези, които са срещу всички вас, са най-слабо представената парламентарна група от „Воля”. Тези, които са на площада, не са представени в българския парламент, те протестират срещу всички, и затова се обръщам към българския народ, да не се поддава повече на провокации.

Изборите са след няколко месеца, да мислят добре с главите си, да не се поддават на новите лъжи, да не вярват, че старите продажници и лъжци, са станали нови и ще им оправят живота. Да избират само сред хора, които никога не са управлявали, да избират сред тези, които са показали с действията си, че могат да решават проблеми. За да не стане така, че след изборите отново да започнат недоволства, отново да почнат освирквания, отново да почнат скандали и отново да правят фейсбук групи – Елате, г-н Марешки в нашия град да решите проблемите, елате в другия град. Не с фейсбук групи, а с масово гласуване срещу тези, които са ви ограбвали.

В заключение, във връзка със събитията, които се развиха с г-н Божков и парламентарната група на БСП, ние сме силно притеснени и ще помолим ръководството на Народното събрание да отпусне повече места за независими депутати, защото, ако излязат още СРС-та, съм притеснен, че парламентарната група на БСП може да олекне до към 30-ина човека.”



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят
Дата: 20/04, 13:25

66-годишен мъж загина при пожар в Силистра
Дата: 20/04, 13:15

Евродепутат: Трябва радикална реформа в посока президентска република
Дата: 20/04, 12:571 Коментар

Главчев: Предложих на президента аз да поема Външно
Дата: 20/04, 12:51

Цоков: Има карантинирани класове заради коклюш в София
Дата: 20/04, 12:45

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия