Октай за Борисов: Като харчи заема от 5 милиарда Борисов си купува време, за да оцелее не политически, а физически


Дата: 20/10, 11:50

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър: „ДЕНЯТ с В. Дремджиев”, TV+ и TV 1

Всички неща, които слушаме, като започнем от Бойко Борисов и стигнем до неговите глашатаи, нямам думи и едва ли имат необходимост от коментари, каза Осман Октай в „ДЕНЯТ с В. Дремджиев” по TV+ и TV 1.

Те достатъчно излагат цялата власт и цялата конструкция на властта, и българинът има хубава поговорка: волът рине и хвърля на гърба си. Всичко това показва цялата неадекватност, нервност от ситуацията, в която са поставени всички със заложничество от самия Бойко Борисов, допълни Октай.

Това упорство защо продължава, няма ден в който западно-европейските медии и американските да не пишат какво става у нас, дори вчера по повод 100-те дни и турската телевизия излъчи репортаж, попита госта си Веселин Дремджиев.

Вие цитирахте толкова сериозни неща, които в нормално политическа логика, всеки министър-председател незабавно трябва да си подаде оставката.

Особено след декларацията на Европейския парламент, още на следващия ден един европейски политик би следвало, ако има отговорност към държавата, към нацията, към гражданите на една държава, а не е над всичко това, той би трябвало веднага да се оттегли, да си подаде оставката, каза още по адрес на Борисов Осман Октай.

"Борисов може да се задържи на власт още една година. Мнозина казват, че като харчи заема от 5 млрд. лв Борисов си купува гласове на изборите. Аз мисля друго - той си купува време. Времето му е необходимо, за да оцелее. За да заплати всички грехове и зависимости и да оцелее не политически, а физически. Той е наясно, че политически няма бъдеще и затова е в нелегалност, обикаля из страната, играе ва банк. Печеленето на време превръща цялото българско общество, всеки един от нас, в заложници на неговите зависимости. Не изключвам гневът на обществото, който ще се събере до #изборите да предизвика изненада и да има победител, различен от първите двама в сегашните проучвания на общественото мнение", казва Октай.

Повече вижте във видеото по-долу:



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



МОН закупува електрически автобуси за учениците
Дата: 19/04, 12:53

Петричев: Отбори от Висшата лига наблюдават футболисти на Лудогорец
Дата: 19/04, 12:40

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 12:40

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 12:40

Треньорът на „соколите“ прави промени в състава
Дата: 19/04, 12:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия