Видим ефект веднага с новия революцинен уред EndoSpheres Therapy. Сбогом на килограмите, целулита и бръчките само в студио ВИЗИЯ. Аз вече опитах, а вие?


Дата: 15/02, 13:46

Чухте ли за новия революционен уред EndoSpheres Therapy?

EndoSpheres Therapy е най-новата неинвазивна и безспорно революционна апаратура с приложение в естетичната и рехабилитационна медицина. От уреда се възползват както жени и мъже, които искат да подобрят външния си вид и здравословното си състояние, така и спортисти, които искат да излекуват и облекчат свои травми, тъй като процедурите тонизират мускулите.

Салон „Визия“ е единственoто място във Варна, където може да откриете EndoSpheres Therapy. Процедурите са напълно безболезнени, нямат никакви противопоказания, може да се прилагат върху бременни жени и хора с пейсмейкър и протези. Целият процес става при максимален комфорт, нулев риск за пациента и по напълно естествен начин.

Това, което прави EndoSpheres Therapy различно от всички други уреди за отслабване и подмладяване е, че той може да се използва и в зоната на лицето, шията и най-важното около клепачите, където най-често се появяват мимически бръчки.

Клиентки, които вече са използвали уреда казват, че ефекта се забелязва още при първата процедура. Гарантираният ефект е с впечатляващите 80-85% видими резултати.   За най-добър и оптимален резултат се препоръчват от 6 до 12 процедури, като при заплащане на пакета предварително получавате 10% отстъпка.

В основата не метода е компресивната микровибрация, която се осъществява благодарение на цилиндричен накрайник с 55 въртящи се силиконови сфери, разположени във вид на „пчелна пита“, като честотата на въртене варира от 40 до 355 Hz и може да се контролира. Вибрацията и компресията създават ефект на лимфна „помпа“.

„Целулитът е следствие от замърсяването на тъканите, започва с възпалителен процес и завършва с дегенеративно заболяване. Днес разглеждаме целулита като Алцхаймер на тъканите, защото се променя нашата вътрешна матрица“ , заявява проф. д-р Пиер Бачи, основател на революционния уред.

Начинът да се справите с „портокаловата кожа“, бричовете  и излишно натрупаната вода в тялото е именно EndoSpheres Therapy.

Козметичен салон „Визия“ предлага още услуги като фотоепилация, голям асортимент от процедури за отслабване, фризьор, гримьор, маникюр и козметик.

Заложете на вашата визия със салон „Визия“!

А защо да не изненадате вашата половинка с такъв прекрасен подарък по повод Св. Валентин и 8-ми март? 

Адрес: гр. Варна, ул. „Г. С. Раковски“ 39

Работно време: 09:00 - 17:00 ч.

Телефон за връзка: 089 533 2533

 

 

 

*Реклама

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Страхотна вест за Нана Гладуиш
Дата: 26/04, 11:33

Аз - Делян Пеевски няма да им позволя да разбият държавата
Дата: 26/04, 11:261 Коментар

Легенда на Спартак към феновете: Всички на стадиона в събота
Дата: 26/04, 11:26

Правосъдният министър: Жертвите на домашно насилие вече усещат подкрепа от държавата
Дата: 26/04, 11:21

Забраниха рекламата на хазарт в медиите със 186 гласа "за"
Дата: 26/04, 11:191 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия