Паднали камъни затрудняват движението по пътя Смилян – Рудозем


Дата: 26/04, 20:12

Мокри, но нормално проходими са пътищата в област Смолян, съобщи за Радио „Фокус“ – Смолян дежурният в Областно пътно управление – Смолян. Времето е облачно. През деня не са получавани сигнали за инциденти по пътищата в областта. Малко преди 17.00 часа е получен сигнал за паднали камъни по пътя Смилян – Рудозем.

Водачите трябва да шофират с повишено внимание и съобразена скорост по това направление. Отворен за движение на автомобили до 12 тона е обходният маршрут Влахово – Орешец на голямото свлачище по пътя Смолян – Мадан, край Тикале. Другите алтернативни маршрути на затворения път са Смолян – Смилян – Рудозем за тежкотоварни автомобили и Смолян – Фатово – Рудозем за леките автомобили. Движението по пътя Проглед – Пампорово, на 2,5 км след разклона продължава да се осъществява в едната лента, заради пропадане на пътен банкет.

Мястото, което е с дължина около 100 метра е обозначено със знаци. По пътя Лъки – хижа „Момчил юнак“ и по пътя Момчиловци – Славейно е ограничено движението за товарни автомобили над 12 тона. По пътя Широка лъка – Девин трябва да се шофира с повишено внимание заради пропадане на пътен банкет. По направлението Бял извор – Изгрев – Неделино водачите трябва да се движат внимателно заради подкопаване на пътното платно. Движението по пътя с. Арда – с. Горна Арда остава ограничено за МПС с тегло над 10 т, поради пропадане и стеснение на една от пътните ленти. В град Смолян пътните настилки по улиците са мокри.

Автомобилният трафик е с обичайната си натовареност за края на работния ден. По-интензивно е движението по централните улици, кръстовищата и входно-изходните артерии на града. Продължава работата по пътя квартал Устово – Смолян, където движението остава ограничено в едната лента заради пропадане на пътното платно. Участъкът се намира на около 1 км след Устово, посока Смолян е и с дължина около 20 метра.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Последен парламентарен контрол за 49-то НС
Дата: 26/04, 08:38

Зрителите на "Десниг старс" влязоха в ожесточен спор за Неделя и Натали
Дата: 26/04, 08:31

Румънски джебчии обират пътници в градския транспорт
Дата: 26/04, 08:31

Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 26/04, 08:20

Слънчев и топъл петък
Дата: 26/04, 08:13

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия