Бойко Ноев нахлу в ефира и попиля Сотир Цацаров за случая „Гебрев”


Дата: 12/02, 08:1011 Коментара

Кадър: БТВ

Бившият министър на отбраната Бойко Ноев попиля току що Сотир Цацаров за думите му вчера, че оръжейният бизнесмен Емилиян Гебрев е бил отровен с хлорпирифос, който е поставен в кафето, което пие от домашната си машина.

Ето по-важното от това, което заяви Ноев в Тази сутрин”:

„Аз съм свидетел по делото, бях до леглото на Гебрев и сина му, когато умираха във Военна болница. Стана ми тъжно за главния прокурор, да излиза и да говори вчера за салати, мухозоли и такива неща. Първо, Гебрев не е бил отровен в ресторанта, там е припаднал. Второ, атаката е срещу трима души, и трето, Гебрев не пие кафе. 

Има хора, които пишат фалшивите справки на Цацаров, и той излиза и ги чете пред обществеността. Искам да кажа на зрителите, да не вярват на това, което говорят в момента властите. И преди, и сега, когато възобновиха разследването. Властите вече три години отказват да разследват фирма, която искаше да придобие Дунарит. Това е работа на ДАНС...

Още през октомври Гебрев е написал писмо до властите да се обърнат към Международната организация за забрана на химическите оръжия. От случая "Скрипал" до октомври минаха 7 месеца, но нашите власти нищо не се направили.

Истината е, ча част от властите умишлено искат да прикрият този случай. Българските власти трябва да ги дърпаш с танк, за да свършат някаква работа по този въпрос.

Зад отравянето на Гебрев стоят руски интереси и руски граждани. Той и неговият съдружник са отровени, всеки един от тях, на различно място. С химикал, който е от групата Новичок. 

Русия има интереси да иска да да закрие оръжейната индустрия в България. Да дестабилизира България и тя да стане слабо звено в НАТО и ЕС. Така че отравянето на Гебрев е една дълга брънка.”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.


Дънчила: Вярвам, че ще бъда първата жена президент на Румъния
Дата: 24/08, 17:13

Космическият апарат „Чандраян-2” изпрати снимка на Луната
Дата: 24/08, 16:56

Втори случай на морбили във Варненско, заразено е дете
Дата: 24/08, 16:421 Коментар

8-годишно дете вдигна над 150 км/ч на магистрала с колата на майка си
Дата: 24/08, 16:26

Черно море със загуба в Елитната до 19 години
Дата: 24/08, 16:17

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2019 | Пълна версия