Бойко Ноев нахлу в ефира и попиля Сотир Цацаров за случая „Гебрев”


Дата: 12/02, 08:1011 Коментара

Кадър: БТВ

Бившият министър на отбраната Бойко Ноев попиля току що Сотир Цацаров за думите му вчера, че оръжейният бизнесмен Емилиян Гебрев е бил отровен с хлорпирифос, който е поставен в кафето, което пие от домашната си машина.

Ето по-важното от това, което заяви Ноев в Тази сутрин”:

„Аз съм свидетел по делото, бях до леглото на Гебрев и сина му, когато умираха във Военна болница. Стана ми тъжно за главния прокурор, да излиза и да говори вчера за салати, мухозоли и такива неща. Първо, Гебрев не е бил отровен в ресторанта, там е припаднал. Второ, атаката е срещу трима души, и трето, Гебрев не пие кафе. 

Има хора, които пишат фалшивите справки на Цацаров, и той излиза и ги чете пред обществеността. Искам да кажа на зрителите, да не вярват на това, което говорят в момента властите. И преди, и сега, когато възобновиха разследването. Властите вече три години отказват да разследват фирма, която искаше да придобие Дунарит. Това е работа на ДАНС...

Още през октомври Гебрев е написал писмо до властите да се обърнат към Международната организация за забрана на химическите оръжия. От случая "Скрипал" до октомври минаха 7 месеца, но нашите власти нищо не се направили.

Истината е, ча част от властите умишлено искат да прикрият този случай. Българските власти трябва да ги дърпаш с танк, за да свършат някаква работа по този въпрос.

Зад отравянето на Гебрев стоят руски интереси и руски граждани. Той и неговият съдружник са отровени, всеки един от тях, на различно място. С химикал, който е от групата Новичок. 

Русия има интереси да иска да да закрие оръжейната индустрия в България. Да дестабилизира България и тя да стане слабо звено в НАТО и ЕС. Така че отравянето на Гебрев е една дълга брънка.”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html

КоментирайСпонсорирани връзки.


Бърни Сандърс събра $ 4 млн. за 12 часа
Дата: 21/02, 01:53

Обсъдиха мерки за ограничаване на пластмасата за еднократна употреба
Дата: 21/02, 01:25

Венецуела забрани на корабите на напускат пристанищата на страната
Дата: 21/02, 01:12

Тереза Мей приветства „напредъка“ в преговорите с Европейския съюз за Брекзит
Дата: 21/02, 00:51

21 февруари 1958 г. - Създават символа на мира
Дата: 21/02, 00:31

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2019 | Пълна версия