Бойко Ноев нахлу в ефира и попиля Сотир Цацаров за случая „Гебрев”


Дата: 12/02, 08:10

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Кадър: БТВ

Бившият министър на отбраната Бойко Ноев попиля току що Сотир Цацаров за думите му вчера, че оръжейният бизнесмен Емилиян Гебрев е бил отровен с хлорпирифос, който е поставен в кафето, което пие от домашната си машина.

Ето по-важното от това, което заяви Ноев в Тази сутрин”:

„Аз съм свидетел по делото, бях до леглото на Гебрев и сина му, когато умираха във Военна болница. Стана ми тъжно за главния прокурор, да излиза и да говори вчера за салати, мухозоли и такива неща. Първо, Гебрев не е бил отровен в ресторанта, там е припаднал. Второ, атаката е срещу трима души, и трето, Гебрев не пие кафе. 

Има хора, които пишат фалшивите справки на Цацаров, и той излиза и ги чете пред обществеността. Искам да кажа на зрителите, да не вярват на това, което говорят в момента властите. И преди, и сега, когато възобновиха разследването. Властите вече три години отказват да разследват фирма, която искаше да придобие Дунарит. Това е работа на ДАНС...

Още през октомври Гебрев е написал писмо до властите да се обърнат към Международната организация за забрана на химическите оръжия. От случая "Скрипал" до октомври минаха 7 месеца, но нашите власти нищо не се направили.

Истината е, ча част от властите умишлено искат да прикрият този случай. Българските власти трябва да ги дърпаш с танк, за да свършат някаква работа по този въпрос.

Зад отравянето на Гебрев стоят руски интереси и руски граждани. Той и неговият съдружник са отровени, всеки един от тях, на различно място. С химикал, който е от групата Новичок. 

Русия има интереси да иска да да закрие оръжейната индустрия в България. Да дестабилизира България и тя да стане слабо звено в НАТО и ЕС. Така че отравянето на Гебрев е една дълга брънка.”



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Българчетата първи в Европа по пиене, пушене и употреба на канабис
Дата: 26/04, 07:402 Коментара

Важна информация за пътуващите. Ето къде трябва да внимавате
Дата: 26/04, 07:30

Кран с вдигната стрела събори стълб върху кола в София
Дата: 26/04, 07:231 Коментар

Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш
Дата: 26/04, 07:19

Феновете на Ергена са във възторг: Браво, Алек, закова ги
Дата: 26/04, 07:05

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия