Трима пребиха 16-годишен ученик! Този път насилието е в Русе


Дата: 14/03, 20:18

Пак агресия на младежи! Отново пребит ученик! Този път насилието е над 16-годишно момче в Русе, а служителите на реда в дунавския град са започнали разследване, съобщиха от ОД на МВР, пише TrafficNews.bg.

Полицаи от Първо РУ са установили група от трима младежи, нанесли побой на непълнолетен русенец. В Първо РУ е постъпил сигнал от жена, че на 8 март тази година около 17 часа, на крайбрежна алея под хотел "Рига" в центъра на Русе, група от трима младежи, на видима възраст 16-18 години, са нанесли побой над сина й. Те нападнали 16-годишното момче под предлог, че им дължи пари. Вследствие на побоя на детето е била причинена лека телесна повреда.

Сигналът е бил документиран от полицията и е започнало изясняване на случая. В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия криминалистите от Първо РУ са установили като извършители на деянието трима русенци, без криминални прояви – на възраст 20, 19 и 15 години. Разследването на случая продължава, уточниха от полицията в Русе.
 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 27/04, 03:50

Разград с богата културна програма през май: Великденски заек на Велики четвъртък, Чакърдъкова в Деня на буквите, а абитуриентите – по червена пътека
Дата: 27/04, 03:10

Григор среща чех в събота
Дата: 27/04, 03:00

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 27/04, 02:20

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 27/04, 02:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия