БСП представи евролистата си във Варна! Елена Йончева: България днес е под криминално робство


Дата: 11/05, 20:36

България има избор - или да въстане на 26 май и да отхвърли криминалното робство, в което се намира, или да сбъдне мрачните прогнози и да се превърне в демографска пустиня, в която родители общуват с децата и внуците си по "Скайп". Това заяви във Варна Елена Йончева, водач на листата за европейските избори на коалиция "БСП за България".

"Такова робство не се гони с павета и сопи по площадите, гони се и с бюлетини", каза още тя под ръкоплясканията на събралите се варненци в зала 1 на ФКЦ. "Бандата на Борисов се разпада!", заяви Йончева и посочи много примери за това как управлението на ГЕРБ води страната ни извън Европа. По нейни думи, в момента в страната ни няма пазарна икономика, а "герберски капитализъм", който гони преките чужди инвеститори, които могат да помогнат на икономиката ни. Водачката на листата за евровота на социалистите подчерта, че цената на корупцията в това управление е 11 милиарда, които годишно изтичат в определени джобове.

"Борисов не само води България извън ЕС, той я превръща в провинция на Турция!", категорича беше Елена Йончева. Тя даде като доказателство за тази тенденция факта, че проектът за газопровода "Южен поток" беше спрян от това управление и сега е "Турски поток". Според нея има серозен шанс и турска фирма да спечели концесията на Летище София, което по принцип носи печалба на държавата и е грешка да се отдава, както смята БСП. Страната ни може и да се наложи да купува ток от Турция заради спирането на АЕЦ "Белене" пак от управлението на Бойко Борисов.

Заедно с нея, поздрав към присъстващите отправиха и сериозен брой от останалите кандидатите за евродепутати на Коалиция "БСП за България". На сцената излязоха президентът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, вторият в листата Петър Витанов, опитният парламентарист Валери Жаблянов, шампионът по автомобилизъм Крум Дончев и представителят на Варна и региона сред кандидатите за място в Европарламента д-р Десислав Тасков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*платена публикация

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК - https://petel.bg/registration.html

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.


Чували ли сте за автомобили с пет колела?
Дата: 19/07, 02:35

AFP: САЩ потвърдиха, че изключват Турция от програмата за F-35 заради руските С-400
Дата: 19/07, 02:07

6 трика, с които загадъчно да се разголите в жегите, без да евтинеете
Дата: 19/07, 01:351 Коментар

19 юли 1975 г. - „Аполо“ и „Союз“ се разделят
Дата: 19/07, 00:371 Коментар

Ето къде ще вали в петък
Дата: 19/07, 00:06

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2019 | Пълна версия