БСП представи евролистата си във Варна! Елена Йончева: България днес е под криминално робство


Дата: 11/05, 20:36

България има избор - или да въстане на 26 май и да отхвърли криминалното робство, в което се намира, или да сбъдне мрачните прогнози и да се превърне в демографска пустиня, в която родители общуват с децата и внуците си по "Скайп". Това заяви във Варна Елена Йончева, водач на листата за европейските избори на коалиция "БСП за България".

"Такова робство не се гони с павета и сопи по площадите, гони се и с бюлетини", каза още тя под ръкоплясканията на събралите се варненци в зала 1 на ФКЦ. "Бандата на Борисов се разпада!", заяви Йончева и посочи много примери за това как управлението на ГЕРБ води страната ни извън Европа. По нейни думи, в момента в страната ни няма пазарна икономика, а "герберски капитализъм", който гони преките чужди инвеститори, които могат да помогнат на икономиката ни. Водачката на листата за евровота на социалистите подчерта, че цената на корупцията в това управление е 11 милиарда, които годишно изтичат в определени джобове.

"Борисов не само води България извън ЕС, той я превръща в провинция на Турция!", категорича беше Елена Йончева. Тя даде като доказателство за тази тенденция факта, че проектът за газопровода "Южен поток" беше спрян от това управление и сега е "Турски поток". Според нея има серозен шанс и турска фирма да спечели концесията на Летище София, което по принцип носи печалба на държавата и е грешка да се отдава, както смята БСП. Страната ни може и да се наложи да купува ток от Турция заради спирането на АЕЦ "Белене" пак от управлението на Бойко Борисов.

Заедно с нея, поздрав към присъстващите отправиха и сериозен брой от останалите кандидатите за евродепутати на Коалиция "БСП за България". На сцената излязоха президентът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, вторият в листата Петър Витанов, опитният парламентарист Валери Жаблянов, шампионът по автомобилизъм Крум Дончев и представителят на Варна и региона сред кандидатите за място в Европарламента д-р Десислав Тасков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*платена публикация"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Арестуваха екип на CNN на протестите в Минесота
Дата: 29/05, 16:16

Комисията по хазарта е направила над 3000 проверки, но не е открила липса на 700 млн. лева, дължими от фирми на Божков
Дата: 29/05, 16:081 Коментар

ЕК одобри предложението на България по програмата за селските райони
Дата: 29/05, 15:51

"Не може да влезете с маска": магазини в САЩ отказват предпазните мерки
Дата: 29/05, 15:43

Семеен Фестивал ще радва малки и големи във Варна
Дата: 29/05, 15:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия