БСП представи евролистата си във Варна! Елена Йончева: България днес е под криминално робство


Дата: 11/05, 20:36

България има избор - или да въстане на 26 май и да отхвърли криминалното робство, в което се намира, или да сбъдне мрачните прогнози и да се превърне в демографска пустиня, в която родители общуват с децата и внуците си по "Скайп". Това заяви във Варна Елена Йончева, водач на листата за европейските избори на коалиция "БСП за България".

"Такова робство не се гони с павета и сопи по площадите, гони се и с бюлетини", каза още тя под ръкоплясканията на събралите се варненци в зала 1 на ФКЦ. "Бандата на Борисов се разпада!", заяви Йончева и посочи много примери за това как управлението на ГЕРБ води страната ни извън Европа. По нейни думи, в момента в страната ни няма пазарна икономика, а "герберски капитализъм", който гони преките чужди инвеститори, които могат да помогнат на икономиката ни. Водачката на листата за евровота на социалистите подчерта, че цената на корупцията в това управление е 11 милиарда, които годишно изтичат в определени джобове.

"Борисов не само води България извън ЕС, той я превръща в провинция на Турция!", категорича беше Елена Йончева. Тя даде като доказателство за тази тенденция факта, че проектът за газопровода "Южен поток" беше спрян от това управление и сега е "Турски поток". Според нея има серозен шанс и турска фирма да спечели концесията на Летище София, което по принцип носи печалба на държавата и е грешка да се отдава, както смята БСП. Страната ни може и да се наложи да купува ток от Турция заради спирането на АЕЦ "Белене" пак от управлението на Бойко Борисов.

Заедно с нея, поздрав към присъстващите отправиха и сериозен брой от останалите кандидатите за евродепутати на Коалиция "БСП за България". На сцената излязоха президентът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, вторият в листата Петър Витанов, опитният парламентарист Валери Жаблянов, шампионът по автомобилизъм Крум Дончев и представителят на Варна и региона сред кандидатите за място в Европарламента д-р Десислав Тасков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*платена публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На днешния ден рожден ден има Наско Сираков
Дата: 26/04, 03:00

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 26/04, 02:40

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 26/04, 02:40

Манчестър Сити с важна крачка към титлата
Дата: 26/04, 02:30

Гръцките хотелиери са недоволни от високите данъци
Дата: 26/04, 01:57

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия