Талантлива лекоатлетка от Шабла с два медала и лични постижения от турнири в София


Дата: 15/05, 18:00

Два бронзови медала, подкрепени с най-добри лични резултати, записа талантливата лекоатлетка на клуб Нефтяник (Шабла) Кремена Димитрова. Това стана на два турнира в София.

В първия - "Класаниада", организиран от НСА, родената през 2008 г. спортистка участва на 60 метра бягане. Тя стана трета с резултат 8:32. "Имаше предварителни серии и финал. Аз очаквах максимум да се класира за финалното бягане, но тя ме изненада приятно със силното си бягане в него и третото място", заяви треньорът на малката Веселин Василев.

Ден след бягането Димитрова грабна още един бронзов медал - на турнира Go Kids, провел се на Националния стадион "Васил Левски". Там Креми участва  на скок дължина и записа също своя най-добър резултат досега - 4,10 м. "Най-големият й официален резултат преди турнира бе 4,01 м и съм изключително щастлив, че го подобри. Преди последния си опит вървеше шеста, но финалното й скачане й донесе бронзов медал", заяви щастливият треньор.

В първата надпревара участваха около 300 деца, а във втория - 850."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки."Не може да влезете с маска": магазини в САЩ отказват предпазните мерки
Дата: 29/05, 15:43

Семеен Фестивал ще радва малки и големи във Варна
Дата: 29/05, 15:41

Евродепутатите настояват за повече яснота за летните почивки
Дата: 29/05, 15:36

Побойник прати жена във Варна в болница с опасност за живота
Дата: 29/05, 15:26

Пиян шофьор във Варна кара в насрещното с ниска скорост, намериха го заспал зад волана
Дата: 29/05, 15:22

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия