Шофьор не спази знака за предимство във Варна, резултатът - момче е с разбито лице


Дата: 09/10, 12:01

Вчера около 08:00 часа, на кръстовището на ул. «Любен Попов» и бул. «Княз Борис I» във Варна 41-годишният водач на  «Мерцедес» Г.С. от Варна, по време на движение, не спазва разпоредбите на пътен знак Б1 «Пропусни движещия се по път с предимство», отнема предимството и блъска друг «Мерцедес».

Вследствие на инцидента е пострадал пътник от втория автомобил (непълнолетен), който получава контузия на лицето, прегледан е и освободен, без опасност за живота, съобщиха от полицията. 
Пак вчера,  около 07:30 часа, на пътя за с. Константиново, 42-годишният водач на «Ауди» Н.Р. от Варна, по време на движение, губи контрол над МПС, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска «Рено». Вследствие на инцидента е пострадала водачката на втория автомобил (20 г.), която получава контузия на глава, прегледана е и освободена, без опасност за живота. 
По-късно, около 17:10 часа, бул. «Вл. Варненчик», 31-годишната водачка на «Нисан» В.П. от Варна, по време на движение, не спазва достатъчна дистанция и блъска л.а. «Фолксваген». Вследствие на инцидента е пострадала водачката на втория автомобил (28 г.), която получава контузия на глава, прегледана е и освободена, без опасност за живота.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки."Комфорт" ви кани да преместите бизнеса си в най-модерната сграда на Варна
Дата: 13/07, 20:11

Тошко Йорданов: Престъпното управление в България вече се превърна в международна новина
Дата: 13/07, 20:08

Протестиращите във Варна се увеличиха. Насочват се към общината. Протестът е най-големият в града от 2013 година насам
Дата: 13/07, 20:05

БНТ: Политическото напрежение не стихва, протестите продължават
Дата: 13/07, 20:01

Докато България гори, Борисов пусна снимки с внучето си: Моят Иван става на 2 години
Дата: 13/07, 19:521 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия