Grand Mall осигурява безопасна среда със строги хигиенни мерки


Дата: 13/03, 15:00

Най-големият търговски център във Варна работи с нормално работно време и при усилени мерки за чистота и дезинфекция.

 

Grand Mall – лидерът сред търговските центрове във Варна, който традиционно поддържа висока хигиена на цялата си територия, предприе специални допълнителни мерки за здравна безопасност на своите посетители. Още от 27.02. са в сила новите мерки за почистване и хигиена с цел намаляване риска от разпространение на вируси, включително вирус COVID-19, на територията на търговския център. Така на всеки 1 час се извършва дезинфекция на  местата, които са най-често в контакт с посетителите – бутони, дръжки, ръкохватки, парапети, контейнери. На всеки 20 минути се извършва дезинфекция на санитарните помещения – капаци, пуш бутони, дръжки на врати, плотове на мивки и батерии, помощни дръжки, места за бебета и деца. В зоната на хранене при всяко почистване се дезинфекцират таблите, масите, столове, дивани и други места, които са в досег с посетители, извършва се периодична дезинфекция на съдовете за отпадъци. За дезинфекция се използва препарат Orosept VK. На 4.03. мениджмънтът на мола е информирал наемателите, че са взети извънредни допълнителни мерки.

 

Насочихме вниманието на нашите наематели към издадената Заповед на кмета на Община Варна – споделя директорът на Grand Mall Иво Генов, - като акцентирахме на превантивните мерки с препоръки за ограничаване провеждането на масови събития в закрити помещения, ограничаване на пътуванията в чужбина, засилване на дезинфекционния режим в сградите и помещенията и засилване на личната хигиена. За да подсигурим приток на свеж въздух в търговския център от 10 март започнахме да държим отворени по един час сутрин и един час следобед вратите на изходите, водещи на открито – на ниво 2 и на ниво 0. Спазвайки този строг режим на хигиена, ние сме убедени, че всеки ден правим необходимото за безопасността на посетителите и работещите в търговския център.“

 

Заповедите и препоръките на мениджмънта на мола, както и тези на кмета на Община Варна и министъра на здравеопазването са предадени и на ръководството на наемателя Кино Арена, което трябва да вземе своите решения.

 

Във връзка с динамичната ситуация Grand Mall отлага за по-късно през годината разиграването на следващите 3 дестинации от играта „Модата лети!“ - Милано, Виена и Париж. Промените в правилата на играта търсете във Фейсбук страницата на комплекса: www.facebook.com/GrandMallVarna/. Харесайте страницата, за да научавате първи за новините от най-големия търговски център във Варна. 

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Скандал беляза последното редовно заседание на 49-ото НС
Дата: 26/04, 14:18

Няма голям инвеститор, който да е влязъл у нас последните 2-3 г.
Дата: 26/04, 14:001 Коментар

Проф. Рачев за трагедията на България след „Чернобил”: Жени искаха да абортират
Дата: 26/04, 13:45

Потребители: НАП бърза да събере данъците
Дата: 26/04, 13:451 Коментар

Илияна Йотова: Отстраняването на Росен Желязков беше странно
Дата: 26/04, 13:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия