Италианецът Анселмо Капороси: Има страх за всичко


Дата: 26/03, 11:01

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Да внимаваме как живеем, да имаме грижа към природа, призова по телефона в предаването "На кафе" по Нова тв Анселмо Капороси от Италия, който от години живее в България. 

Камиони вземат починалите, на магазините има опашки, хората не излизат, много хора се притесняват, има страх за всичко. Когато има страх, се търси информация по интернет, търси се надежда. Попада се на верни и неверни информации, на паникьосващи новини и т. н, разказват ми моите близки от Италия, споделя интервюираният. 

Слава Богу, сега ситуацията в България е по-добре от други страни. Но няма дисциплина. Възрастните хора не трябва да ходят по магазините извън определеното време.

Давам пример: Ако аз карам и е червено, трябва да спра, защо тук не се прави? Ако тези хора излизат, не само е опасно за тях, но може да предадат на друг. В Китай, в град Ухан с 11 млн души, вече няма хора с вируса, сподели впечатленията си за България италианецът.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.От началото на извънредното положение над 72 хил. българи останаха без работа
Дата: 10/04, 11:08

Мая Манолова: Борисов да си каже истината. Реакцията му е театър. Кредитът за 75 милиона си остава реален
Дата: 10/04, 10:582 Коментара

Тежката артилерия на ГЕРБ Деси Атанасова се подигра с президента: Защо губите времето на жената с жестомимичния превод?
Дата: 10/04, 10:543 Коментара

180 000 души от ресторантьорския бранш останаха без работа, организират протести
Дата: 10/04, 10:50

Рейтингът на Доналд Тръмп е рекордно висок
Дата: 10/04, 10:42

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия