ХраноПолис стартира с първи пазар в края на месец май


Дата: 20/05, 09:45

Варненци ще могат да избират от подбрани и свежи продукти от български производители

 

ХраноПолис е новата инициатива във Варна, която придоби популярност с желанието си да подпомогне родния бизнес и ще стартира своето начинание на празничния 24-ти май /неделя/, пред главния вход на Двореца на културата и спорта. Пазарът ще бъде разположен там всяка неделя с работно време от 10:00 до 17:00 часа, като постепенно ще бъдат обявени и останалите му локации в града. Жителите на морската столица ще могат да се запознаят отблизо с продукцията на местни производители и да закупят свежи продукти, подпомагайки развитието на идеята.

ХраноПолис е фермерски пазар с важна мисия. Провокирани от тежката ситуация и незибежната икономическа криза, предизвикана от пандемията, организаторите се обединиха около идеята за осигуряване на по-голямо поле за изява на българската продукция. Друг важен момент е предоставянето на качествени, проверени и достъпни продукти, които да запазят здравето на хората. Пазарът е мобилен и ще се провежда в различни точки на град Варна, за да може да се подосигури удобно и лесно достигане на идеята до повече жители и гости на града ни.

„Радваме се, че ХраноПолис набира популярност, както сред жителите на град Варна, така и сред родните производители. Надяваме се възможността, която се опитаме да предоставим, да има дълъг живот и да провокира повече хора да се замислят как биха могли да съдействат за по-бързото възстановяване на икономиката ни. ХраноПолис е идея, която допълва вече съществуващото в града и в страната ни. Стартът ще бъде даден на 24 май. Тепърва имаме много нови идеи за развиване и очакваме с нетърпение да реализираме замисленото, с помощта на всички, които имат интерес и желание да съдействат на целия този нелек, но приятен процес.” – сподели Стоян Венев, организатор на ХраноПолис.

Всеки български производител, който има желание и възможност да присъства със своята продукция на следващите издания на ХраноПолис, може да се свърже с организаторите и да се включи. Повече инфомрация можете да откриете на фейсбук страницата на събитието, както и на телефон: 0894 700 679.

За Контакти: Стоян Венев

Тел: 0894 700 679

 

*публикация


 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Български учен: Всички развити страни преминават на 5G системата
Дата: 05/06, 10:03

Българите номер 1 в света по вяра в теории на конспирации : Близо 60% от българите вярват, че коронавирусът е разпространен умишлено
Дата: 05/06, 10:003 Коментара

МОСВ ограничи водата от язовир „Камчия“ за Бургас и Варна, но опасност от режим засега няма
Дата: 05/06, 09:58

Отново полицейски час в Турция през уикенда
Дата: 05/06, 09:51

Доц. Мангъров: Много боли истината, но в България нямаше кой да измира от коронавирус, защото ние умираме по-млади
Дата: 05/06, 09:44

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия