Атрактивни апартаменти на специални цени в комплекс ФЕМИЛИ ГАРДЪН на инвеститора „Явор“ АД, само до 5-ти юни


Дата: 22/05, 12:08

През последния месец пазарът на недвижими имоти се приспособи към извънредното положение. Интересът на клиентите, търсещи нов дом се насочи към жилища, подходящи за пълноценен живот, дори в условията на наложена изолация. Хората, купувайки жилище в строеж търсят утвърден и надежден инвеститор, доказан с дългогодишен опит и безкомпромисно качество.

Комплекс ФЕМИЛИ ГАРДЪН на ‚Явор“ АД е един от най-мащабните проекти във Варна, подходящ както за инвестиция, така и за покупка на собствено жилище. Локацията на комплекса е много удобна – в широкия център на Варна, на ул. „Орех“ №2, на броени минути пешеходно разстояние до два от най-големите молове в града. Районът е добре свързан с всички останали части на града чрез множество удобни линии на градския транспорт, а в непосредствена близост има училища, детски градини, магазини и медицински център. ФЕМИЛИ ГАРДЪН разполага с парк от над 10 дка, без достъп на автомобили - само зеленина, зони за отдих, пешеходни и велоалеи, детски площадки, външни фитнес уреди и свободни поляни, където майките с малки деца да се разхождат на чист въздух.

Безспорните предимства на комплекса обуславят и големия интерес към него от страна на клиентите, като 92% от апартаментите от първия етап на строителство вече са продадени. В момента инвеститорът предлага специална селекция на свободни апартаменти от малкото останали за продажба. Всички цени на останалите за продажба апартаменти във ФЕМИЛИ ГАРДЪН ще бъдат актуализирани със 7 до 10% нагоре след 5-ти юни тази година. Селекцията акцентира върху апартаменти в две направления: функционални апартаменти с изгодна цена, подходящи за инвестиция и комфортни апартаменти с благоприятно изложение на достъпна цена, подходящи за качествен живот. На началната страница на сайта на ФЕМИЛИ ГАРДЪН има бутон, който води към селекцията апартаменти с точно описание и разпределение на всеки един от тях.

Започна и подготовката за строителството на комплекса. В границите на имота се изгражда бетонов възел на фирма партньор на инвеститора, който значително ще улесни процеса на строителство и ще спести времето за логистика. По този начин се осъществява наблюдение и контрол при изготвянето на бетона, мониторинг на процеса на смесване на съставките му, като се гарантира неговото качество и се повишава производителността.

В момента усилено се проектират секциите от втория етап на строителството на комплекса, като продажбите ще стартират до месец.

Информация за ФЕМИЛИ ГАРДЪН и други проекти на ЯВOР АД може да получите в офиса на отдел „Продажби“ на бул. Република 117 (Търговски център „Явор“), 4 ет., на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на email: office2@yavorad.com или в сайта на компанията http://www.yavorad.com.

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Доктор: Тестът за коклюш се прави сутрин на гладно
Дата: 26/04, 22:32

Ботев Враца победи Пирин в Благоевград на старта на плейофите
Дата: 26/04, 22:21

Пиян шофьор с джип предизвика верижна катастрофа в Казанлък
Дата: 26/04, 22:10

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 26/04, 22:00

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 26/04, 22:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия