Ангел Кунчев: Не може 6 месеца да повтаряме кои са мерките, а ти да си свиркаш. Ами ще плащаш, докато се научиш


Дата: 09/07, 18:12

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Кадър: БТВ

"Ако сме песимисти ситуацията може да стане много неприятна. Добавяйки към този вирус един куп респираторни вируси още през септември и евентуалния епидемичен грип януари-февруари, нещата ще станат наистина много сложни. Но това е най-лошият вариант. Готвим се като осигурим едно по-високо ниво на предпазване от грип за по-възрастните хора. Но ако сме оптимисти - не забравяйте, че това е все пак третият коронавирус който срещаме. Предните два, както вървяха, някои от тях доста злобно с 30 процента смъртност, не 5-8 както този, изведнъж се самоограничиха и изчезнаха. Дано пък да сме късметлии", каза д.р Ангел Кунчев от Националния оперативен щаб за борба с коронавируса в ефира на БТВ.


"Мобилизирали сме всички служители за контролиране. Днес това казах на областните управители. Оттук нататък трябва да се види, че има държава и има контрол. Не искам да остане нито едно заведение в центъра на града, в което персоналът не носи маска и да не е глобен. Защото аз минах по Витошка и видях, че половината не носят. Което е отвратително. Не може 6 месеца да повтаряме кои са основните мерки и някой да си свирка и да каже това не ме интересува. Ами ще плащаш докато се научиш и така ще стане", завърши Кунчев. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ценни вещи от "Титаник" на търг утре в Лондон
Дата: 26/04, 23:35

Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 26/04, 23:30

Глобиха жена, псувала полицаи в Пловдив
Дата: 26/04, 23:13

Всеки пети у нас е под линията на бедност
Дата: 26/04, 22:52

Разград с богата културна програма през май: Великденски заек на Велики четвъртък, Чакърдъкова в Деня на буквите, а абитуриентите – по червена пътека
Дата: 26/04, 22:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия