Маг Сара: Всеки има благословия от Бога да бъде щастлив, стига да я отстои


Дата: 01/08, 01:22

Маг Сара е дългогодишен практикант в областта на номерологията и окултизма. В досегашната й практика е помогнала на много хора да намерят щастието си. Чрез нея самотните и нещастните са срещнали любовта и реализацията в семеен и бизнес план. 
Винаги казва в нейните телевизионни предавания, че "за нея провали няма". Когато види име и рождена дата на човек, тогава разбира, дадено ли й е да се намеси, трябва ли, и може ли. Защото за всичко разрешение се дава първо Свише. За това с тези, с които се е захванала да работи, не е имала провал. 
Според Маг Сара, за любов и щастие възраст няма. Всяка възраст е подходяща да бъдеш щастлив, семеен и благословен. По думите й, всеки един от нас има тази благословия. Казва, че ако е направена магия, там живот няма, щастие няма, човекът е в разруха, той само вегетира, а може да свърши и фатално. Според нея няма човек, който да не е благословен. Един е благословен с пари, друг с любов, трети с двете, а четвърти – с дарбата си да бъде полезен на останалите. Или всичко това заедно. Защото граница за човешките и Божествените възможности няма. 
Номерологията за нея е част от окултизма (това, което е невидимо, но движи самия живот чрез силите и енергиите на природата и съдбата). Окултното е водеща сила в живота й и тя не го дели на религии. Защото всичко е Едно. 
Корените на Маг Сара са от Саудитска Арабия, но днес тя помага на хора от цял свят, докато живее и работи в България вече повече от 15 години. Дъщеря на арабин и българка, не дели хората на националности - за нея всеки има право на щастие.
И както знаем, никой човек, семейство, или род, не попада под ударите на злото случайно. Малцина потърпевши са абсолютно невинни. А ако са такива, те играят ролята на изкупители на цяла родова линия. Човек, който има божията милост да срещне специалист като Маг Сара, който да му помогне, той може успешно да реализира съдбата и мисията си.  Защото всеки има такава на Земята. 
 
- Номерологията професия ли е?
- Първо трябва да уточним, че говорим за нОмерология – наука за числата и тяхното влияние върху живота. НУмерологията вече е съвсем друга наука, свързана с ритуали. Та Номерологията може да бъде начин на живот, може да бъде хоби, може да бъде част от други занимания. Това е не е само дарба, не само занимание. Това е да вникнеш в нечия съдба, да вникнеш в нечие бъдеще, а също така да успееш да предпазиш човека от някаква груба грешка, защото всеки греши. Една грешка може да бъде допусната от страх. Самите цифри показват дали едно събитие е съдба или може да бъде предотвратено. Живеем в напрегнати времена и напрежението допринася за нашите решения. А решение, взето под страх, може да ни доведе до последствия, които не можем да поправим. До решения, които да се окажат погрешни за нас и по този начин да си променим сами кармичния път.  
 
- Точна наука ли е Номерологията?
- Номерологията е наука, която може да бъде изключително точно и прецизна, за да определя бъдеще, настояще, включително и минало.  В днешни времена тя е сведена до прецизна точност. Всеки от нас се ражда със своя идентичен код. Това означава месец, дата, година на раждане, дори час, малкото име - всяка буква от нашето име също се взима предвид, когато се изготвя прогноза. Колкото повече искаме да бъдем точни за събитията, толкова повече информация е необходима. Вземат се предвид дори конкретни събития, които са белязали живота на даден човек. 
Ако половинката на едни човек е починала на дадена дата, таза дата вече бележи живота на този човек. Защото това е лична трагедия. Това е една загуба, която няма как да бъде подмината. В същото време някоя дата може да бъде и щастливо събитие. Например датата на сватбата, датата на нашето кръщене и т.н. Общоприетият начин да се разбере кое е нашето щастливо число, е да се редуцират цифрите от малкото ни име, защото всяка буква отговаря на конкретна цифра. И в сбор с нашите дати, трябва да се получи единично число. Това можем да наречем, че е нашето щастливо число. А ползите от това можем да прилагаме навсякъде. Когато плануваме нещо, можем да вземем предвид тези данни. Ако нашето число е 8-цата, ако планираме нещо важно, ще направим така, че то да е на 8-ми. 99 процента от случаите са успешни, когато се процедира по този начин. 
 
- Кога и как Вие свързахте живота си с Номерологията? 
- В моя живот на първо място е окултизмът, защото това е дарба по наследство. Стига да знаеш точните неща и точния момент, много неща мога да се случат за хубаво. Лично моята дарба идва от моята баба по бащина линия, която се казваше Сараса. Тя е арабка. Моят баща е арабин, а майка ми българка. Както знаем, в повечето случаи, такива дарби се предават през поколение. И честта се падна на мен. Още от ранна детска възраст усетих, че има нещо, което ме прави по-различна от останалите. Особено, когато успях да предпазя другарчето си от трагично събитие. Играехме на една площадка. Усетих, че трябва да дръпна приятелката си, но не знаех защо. Когато я дръпнах, прозорецът падна на същото място, където стоеше тя. От там нататък нещата се случваха доста бързо. Имах сънища за конкретни събития за конкретен човек и това се случваше съвсем скоро. Дори при допир, при поглед, при контакт с конкретен човек, можех да усетя енергията му. И развитието продължи до ден днешен. Никога обаче човек не трябва да се оставя само на дарбата си. Има стари и нови практики, има различни култури. И окултистът трябва да се развива, както се развива и светът. Хората и събитията се променят през времената и епохите. 
Днес водя мое авторско предаване по две телевизии – Фен фолклор и Dies tv. Могат да ме открият и по телевизия Планета фолк. Имам приемен кабинет, при мен се идва с конкретно записан час. Работя и от разстояние, защото за енергията граница няма. Работя със зависимости и то от дълги години. Обобщено: занимавам се с номерология и окултизъм. 
- Какво са те за Вас?
- Начин на живот, начин на съществуване. Но аз не деля окултизма и номерологията. Те вървят ръка за ръка. Въпросът е да умееш да преработваш една енергия. От негативна да я превърнеш в положителна. И ако днес трябва да кажа каква точно е моята дарба, дарбата ми е да внасям щастие в живота на човека. 
 
- Какви са цените във вашата сфера на дейност?
- За цени няма как да се говори предварително, защото всичко е строго индивидуално. Проблемът на един човек може да идва от неговата съдба и тогава е сложно и почти невъзможно да се променя. А може да идва и от конкретна намеса. Ако е правено по-скоро, е по-лесно да се неутрализира лошата енергия. Но ако е правено от 7 години нагоре, тогава става изключително трудно, защото това е на принципа на виното. Колкото повече отлежава, толкова повече се усилват качествата му. Колкото по-стара е намесата, толкова по-трудно се премахва и неутрализира. Много е важно дали извършителят е починал, дали говорим за родово проклятие или за конкретна магия. Например магията, заключения късмет и обърнатото венчило, са различни по сила и значение отрицателни влияния. Има проклятия, които блокират женитбите, живота, паричната сфера. Най-тежкият случай е комбинацията от всичко това. Най-лошото е също да има „отложен старт“ – да се мине през деветте кръга на ада. Човек да губи авторитет, спокойствие, щастие, това преминава при децата с нарастваща сила, с лихвите. Стигне ли се до деветото коляно, тогава шанс за разтурване почти няма. И оттам идва разликата в цената. Не може да има идентична карма. Ако двама човека са преживели дадено събитие, дори в един и същи ден, това не ги прави еднакви по съдба. 
 
- Защо един човек или род може да попадне под много лоши влияния и дори да бъде унищожен, докато друг може никога да не срещне такъв вид зло в живота си? 
- Прагът на завист при всички е различен. На едни завиждат повече, защото имат повече, а на други – една идея по-малко, зависи самият завистник до каква степен си е сложил граници. Ако той не вярва в нищо ценностно, тогава е способен на всичко.
 
- Защо за правене и разваляне на магии трябва да се плаща?
- Тук говорим за три страни – поръчител, извършител и жертва. Защото каквато и работа да извърши един окултист, свещеник или лекар, ако неговите усилия не бъдат заплатени, той сам трябва да плати цената. Защото пред съдбата всичко си има цена – и бялото и черното. Но същият този „извършител“ не е длъжен да плаща цената на „поръчителя“. Относно жертвата пък, важното е кой ще има шанса Свише да получи покрепата на „специалист“. Защото малко са късметлиите, които имат възможността да се предпазят и разминат с дадена трагедия. Защото някои вярват, а други подценяват и омаловажават окултизма със знаците, които им дава съдбата. Има много избрани хора, които имат шанс да се спасят, други пък подминават възможността от страх пред хорското мнение. 
 
- Защо е по-трудно да се неутрализират влиянията, причинени от починал човек?
- Защото, както знаем, душите не се губят в пространството. Това, което са били приживе - дали с доброта, дали със злоба, дали със завист - остава да циркулира върху жертвата, и то с по-голяма сила. А всички знаем, че бариерата на живите и мъртвите е цял един свят и е по-трудно да се неутрализира негатив, който идва от починал човек. 
 
- Тъй като има много шарлатани в окултното и мистичното, които злоупотребяват с човешкия страх и доверие, как да разпознаем истинския специалист? 
- Комплексни са нещата. Първо разпознаваш истинския специалист по това дали влиза в контакт с твоята енергия. Когато някой ти влезе в биополето, няма как да не го усетиш. Важни са резултатите, ако тях ги няма, ако специалистът не си спазва резултатите и периода на изпълнение, значи нещо не е наред. Ако съм казала, че трябва да помогна за три месеца, трябва да го направя. Но понякога не може да се знае точния период на преборването. Или аз водя конкретната борба и врагът отсреща също се бори. Това е така нареченият "пробив". 
 
- Търсят ли ви много известни личности?
- Да, в контакт съм с някои от известните личности, но ще запазя техните имена в тайна. 
 
- Постигат ли те успехи, благодарение на Вас!
- Не съм привърженик на бързата работа и бързите решения. Но мога да кажа, че не допускам провали. Ако работата бъде като йо-йо ефект, резултатът е краткотраен. Ако искаме да постигнем стабилен ефект, тогава вече се работи с точно определен брой дни за точно определен брой ритуали. 
 
- Защо и как числата имат влияние над живота?
- Числата са нашият код, това е нашето лице пред Вселената. А Вселената е била достатъчно добра да ни остави една вратичка, през която ние можем да надникнем за наше добро. В днешно време всеки знае, че цифрите са част от нашия живот. И ако ние се запознаем добре с нашия идентичен код, можем да си помогнем при конкретни обстоятелства.
В Индия се съобразяват с астрологични фактори, но стигат до основата - номерологията. 
Без цифрите не може. Когато се раждаме, дори в документите ни дават цифри, когато си отиваме, цифрите се запечатват на надгробната плоча. Щом началото и краят на живота се описват в цифри, тогава какво остава за самия процес на живеене?!
 
- Как може да помогне на човек една номерологична прогноза? 
- Може да помогне да избегнем провала, за да срещнем късмета. 
 
За контакти:  0884 755 838, 0900 63077 – вътрешен код 132 /импулсен телефон!/

*платена реклама


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Последен парламентарен контрол за 49-то НС
Дата: 26/04, 08:38

Зрителите на "Десниг старс" влязоха в ожесточен спор за Неделя и Натали
Дата: 26/04, 08:31

Румънски джебчии обират пътници в градския транспорт
Дата: 26/04, 08:31

Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 26/04, 08:20

Слънчев и топъл петък
Дата: 26/04, 08:13

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия