Исуф: Спартак иска да радва публиката си с победи


Дата: 02/08, 13:01

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Снимка Фейсбук/Архан Исуф

Спартак направи ударен старт с две поредни победи във Втора лига и пет вкарани гола. Автор на два от тях е десният защитник Архан Исуф, който се разписа с крак при 3:1 над Нефтохимик, а срещу Струмска слава донесе домакинския успех след удар с глава, с който фиксира крайното 2:1. Любопитно е, че и двете попадения бяха последните във въпросните два двубоя.

„Това са ми първите два гола в професионалния футбол и за тях чаках близо 60 мача. Повече се радвам, обаче, че Спартак спечели 6 точки от тези две срещи. Иначе сега имам възможност да се включвам при статични положения и затова шансът ми да вкарвам е по-голям. Докато в предишни мои отбори указанията на треньора са били при статични положение да оставам в защита“, каза за „Петел“ Исуф.

„Досега съм играл на всички постове в отбрана и като вътрешен халф, а в момента треньорът ме използва като десен защитник. За мен няма значение на кой пост ще играя, искам да съм на терена, да съм полезен на Спартак и да му помагам да върви нагоре“,       допълни универсалният играч.

„В момента сглобяваме боеспособен и перкспективен тим, в който има много млади момчета. Колективът е прекрасен, както и атмосферата в съблекалнята. Целта ни е да се утвърдим във Втора лига, но ако в хода на първенството ни се отдаде възможност да преследваме по-висока цел, ще го направим“, каза още Исуф.

„След силния старт, повишихме самочувствието си и увереността в силите, но оставаме здраво стъпили на земята, тъй като първенството едва започва и още нищо не сме постигнали. Нагласата ни е да гоним максимума и в предстощияте две гостувания през седмицата на Септември в София и Марек в Дупница“, коментира Исуф.

„Имам поглед върху Втора лига, защото играх в нея и през миналия сезон. Доста отбори са с изравнени сили, сред тях включвам и Спартак. Всеки отбор може да победи всеки и всеки ще губи точки. Важното е накрая ние да сме постигнали целта си. Всички в Спартак сме сплотени и сме като един юмрук. Нашето желание е да играем добър футбол и да радваме вярната ни публика с победи“, завърши Архан Исуф.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Разработиха нов вид витамини
Дата: 08/05, 18:40

Приключи аварийния ремонт на "Дунав мост"
Дата: 08/05, 18:36

Община Варна и живущи в Максуда ще чистят заедно сметищата в района
Дата: 08/05, 18:193 Коментара

Хиляди хора от цяла България ще бъдат облагодетелствани
Дата: 08/05, 18:11

81-годишен шофьор блъсна жена в Пловдив
Дата: 08/05, 17:53

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия