Всички с Уейз в колата получават нова услуга от Гугъл


Дата: 16/04, 12:43

Пиксабей

Без значение какво казват критиците, Waze продължава да се развива и скорошното съобщение за най-голямата актуализация на апликацията от години, доказва, че Google все още няма план да го обедини с Google Maps.

Waze ще продължи да работи независимо и това може да се каже, че е добра новина.

Компанията, собственост на Google, наскоро обяви мащабна актуализация, която включва предупреждения за неравности по скорост и остри завои, повече информация за навигация за заобиколни пътища и други екстри, които гарантират нейната позиция като най-добрата алтернатива на Google Maps, предаде Пловдив 24 и Телеграф.

Следващите три функции не само са популярни искания, но и са в съответствие с основната цел на Waze да направи пътя по-безопасен и по-предсказуем, като подготви водача за това, което се случва по маршрута.

Училищни зони

Това ще полезбо обновлени, особено за шофьори, които за първи път са голям град и не са запознати с региона. Те обикновено карат по-бързо от всички останали, не предвиждат неравностите и натискат рязко, когато ги забележат.

Екипът на Waze вече потвърди, че планира да добави поддръжка за училищна зона към приложението.



Деца, играещи на улицата

2024 г. е и повечето деца вече са пристрастени към мобилните телефони и таблети, но пък все още има деца, които обичат да играят навън с играчките си и всичко останало.



Децата, които си играят на улицата са често срещани в тихи квартали, където трафикът обикновено е слаб. Въпреки това, целта на Waze е да намери по-бърз маршрут до дестинацията, така че приложението предлага всеки път с слаб трафик, който може да намали времето до вашата дестинация.

Включително тихи жилищни пътища, където може да намерите деца, играещи пред къщата или на улицата.

Waze отдавна е критикуван за насочване на тежкия трафик по тези тесни улици, но предвид фокуса му, приложението не може да избегне определени пътища (освен ако не е изрично изисквано от местните власти или пътните власти). В резултат на това предупреждаването на шофьорите за присъствието на играещи деца на улицата е метод за справяне с този недостатък, тъй като всеки има нужда от по-безопасно движение и намалена вероятност от инциденти.

Статистика за пътуването

Ако сте бивш потребител на Google Карти, който вече използва Waze, една от функциите, които със сигурност най-много ви липсват, вероятно е обобщението на пътуването, което се показва, когато пристигнете на дестинацията.

Google Maps показва важни статистически данни за пътуването. Waze вече потвърди, че работи върху такава функция, вероятно заимствана от Google Maps.

 

Google Maps вероятно ще се възползва от това сътрудничество в дългосрочен план, главно тъй като Waze се превърна в невероятен ресурс за данни за трафика. Броят на потребителите, които използват Waze, продължава да расте и много помага за отчетите за трафика.

Waze сега довършва своята дългоочаквана актуализация, пълна с нови функции, и се очаква потребителите да получат основния пакет от подобрения през следващите седмици. Те обещаха, че внедряването ще започне до края на април, така че следете следващата актуализация за предупреждения за изкуствени неравности по скорост, известия за остри завои.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Страхотна къща с панорамна гледка към гр. Варна
Дата: 30/04, 02:40

Велики вторник! Добрите дела носят късмет цяла година
Дата: 30/04, 02:00

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution
Дата: 30/04, 01:50

Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 30/04, 01:40

НСИ: Населението на България продължава да намалява и да застарява
Дата: 30/04, 01:351 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия