"По света и у нас" от 1967 г. ли искате?, избухна Кедъра


Дата: 18/04, 15:46

Редактор: Александър Дечев

Кадри: БТВ

Дългогодишният спортен журналист Камен Алипиев-Кедъра влезе в ново амплоа тази година. Той е капитан на един от двата отбора в забавното предаването "Аз обичам България" по БТВ. Шоуто се излъчва всеки петък, а освен Кедъра в него титуляри са Алекс Сърчаджиева и Сашо Кадиев.

Алипиев призна, че се ядосва, когато среща отрицателни мнения.

"Това е нещо, което приемам като много приятно приключение. Опит да се напъхам в абсолютно чужди обувки - нещо, което никога не съм правил. И в крайна сметка с Александра и със Сашо сме си говорили няколко пъти, че ако хората пред екраните се забавляват поне на половината от това колкото ние се забавляваме докато го правим това предаване, сме си свършили работата. За съжаление аз съм се научил да си причинявам от време на време коментари в социалните мрежи.

Но е много странно как нещо, което е толкова позитивно, понякога може да дърпа толкова негативни настроения в душите на хората, които очевидно искат да виждат "По света и у нас" от 1967 г. и това е техният стандарт за телевизия. Това е формат, който се е наложил в 34 страни по света", каза Кедъра в предаването "Преди обед".

"Сашо и Александра имат готина химия помежду си, подсъзнателно имат тази комуникация и се хващат един за друг. Докато аз в началото като някакъв чичак, който си яде и устните малко, стоях отстрани. Но наистина мисля, че успях да се отпусна. Много благодаря ня хората от екипа. Аз съм работил със страшно много хора през живота си, но никога не съм се чувствал толкова комфортно. Някакси да знам само, че трябва да отида, да светнат лампите и аз да си свърша само моята работа, без да мисля за абсолютно нищо друго. Така че успях това нещо да го направя", поясни Алипиев.

"Чакам сега с нетърпение останалите епизоди до края на сезона. Имаме страхотно предаване още сега в петък, което препоръчвам на всички. В моя отбор са Стефан Вълдобрев и бронзовата медалистка с ансамбъла ни по художествена гимнастика от олимпиадата в Рио де Жанейро Християна Тодорова", завърши спортният журналист.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Страхотна къща с панорамна гледка към гр. Варна
Дата: 01/05, 18:50

Валежи от дъжд на много места в утрешния ден
Дата: 01/05, 18:34

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution
Дата: 01/05, 18:30

Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 01/05, 18:30

КЕВР: Цената на природния газ за месец май намалява със 7%
Дата: 01/05, 18:17

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия