Черно море изпусна победата в Благоевград


Дата: 20/04, 17:40

Снимка Сайт на Черно море

Отборът на Черно море завърши 0:0 с Пирин в мач от последния 30-и кръг на efbet Лига в редовния сезон. Варненци създадоха достатъчно положения, за да вкарат гол и да спечелят, но след като не го направиха все още нямат победа в гостуване от началото на пролетния дял, като в 5 двубоя навън са записали 3 загуби и 2 равенства.

Черно море е втори с 62 точки, с 2 повече от ЦСКА, който утре гостува на Арда в Кърджали. 

Снимки вижте ТУК

Двубоят започна с превес за гостите от Варна. "Орлетата" обаче се защитаваха добре и не допускаха опасности пред своята врата, пише gong.bg.

В осмата минута дойде и първият точен удар в срещата. Васил Панайотов получи топката и пробва изстрел от дистанция, но Ковальов изби.

Три минути по-късно и Пабло Гарсия пробва да се разпише с шут извън наказателното поле, но стражът на Пирин отново внимаваше.

След двайсте минути игра футболистите на Илиан Илиев създадоха още една възможност, която също завърши с удар в ръцете на вратря. Този път Мазир Сула се озова на стрелкова позиция на границата на наказателното поле, но ударът с външен фалц не сполучи.

В средата на полувремето се стигна до много спорен момент. Айуб Абу получи първия жълт картон в мача след нарушение срещу Исмаил Иса, а секунди след това препъна и Мазир Сула. Реферът обаче не показа втори жълт картон, въпреки сериозните претенции на "моряците".

Пирин достигна до първата си сериозна възможност в 28-ата минута. Тогава Асен Дончев намери Юго Комано, който се хвърли към топката, но не успя да я прати в мрежата.

Десет минути преди края на първата част Иван Тасев пусна страхотен пас в коридор за Асен Дончев. Футболистът, който е собственост на ЦСКА, се измъкна и стреля, но над напречната греда. 

Само осем минути бяха нужни на гостите, за да застрашат вратата на Ковальов и след почивката. Илиан Илиев - младши получи топката на крилото и влезе навътре. Офанзивният футболист нагласи кълбото на левия си крак и стреля, но встрани от целта.

Петнайсет минути преди края на мача Юго Комано получи хубаво подаване, но взе неправилно решение и топката стигна до ръцете на Иван Дюлгеров.

Пет минути по-късно Уеслен Жуниор чукна топката към Пабло Гарсия. Халфът за пореден път стреля от разстояние, но Ковальов отрази и този шут.

В заключителните минути Васил Панайотов стреля мощно от въздуха, но точно пред голлинията Венцислав Бенгюзов сложи крак на пътя на топката и спаси своя тим.

После пък Мартин вдигна от аутлинията и Атанас Илиев стреля с глава, но във вратаря.

Черно море: 25. Иван Дюлгеров – 3. Живко Атанасов, 4. Росен Стефанов, 2. Цветомир Панов (85 - 15. Дани Мартин), 5. Пабло Гарсия, 71. Васил Панайотов (К), 11. Илиан Илиев (64 - 99. Уеслен Жуниор), 6. Виктор Попов, 16. Андреас-Кристиан Калкан (72 - 23. Едгар Пашеко), 10. Мазир Сула (85 - 39. Николай Златев), 86. Исмаил Иса (64 - 9. Атанас Илиев)

Резерви: 84. Християн Славков, 29. Берк Бейхан, Мартин Милушев, 33. Мишаел Алвес



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Бой в центъра на Габрово, има пострадали
Дата: 03/05, 17:56

Историк: Повечето мощи са плод на фантазия на тогавашния и сегашния човек
Дата: 03/05, 17:421 Коментар

В Австрия задържаха българин, превозвал нелегални мигранти в преустроен автомобил
Дата: 03/05, 17:40

МВнР издаде две предупреждения за сънародниците ни в чужбина
Дата: 03/05, 17:29

Орбан: Европейските лидери си играят с огъня, като се включват в конфликта в Украйна
Дата: 03/05, 17:161 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия