Акад. Денков нахлу при Ризова и направи Пеевски на пух и прах


Дата: 25/04, 17:48

Редактор: Недко Петров

Стопкадър бТВ

Телевизионната изява на бивш премиер нажежи градусите в студиото, след като акад. Николай Денков бе провокиран още с първия въпрос на водещата към него.

Господин Денков, защо ви трябваше в предпоследния работен ден да сваляте Росен Желязков, попита Цветанкта Ризова и това провокира Денков да й зададе контравъпрос: Защо трябваше да бъде сменен два дни преди края на Народното събрание председателя на Здравноосигурителната каса?

Ризова отговори, че има отговор на този въпрос, но бе прекъсната от Денков.

Защо трябваше да го сменим в нарушение на Конституцията, защо трябва да повторим това, което стана със Сметната палата, трябва отново да визираме конституционния съд, който да каже, че това е неправилно решение на Народното събрание. Това, което допусна Росен Желязков, е грубо нарушение на реда, включително и нарушение на Конституцията и трябваше дадем някакъв знак, след като имаше и няколко други, че все пак ние трябва да спазваме правилата в това Народно събрание, заяви в „Лице в лице“ Денков.

Усещането, че може да правим каквото си искаме, тоест това, което през последните две-три седмици почна да се вижда, трябваше по някакъв начин да бъде пресечено, защото след това Народно събрание ще дойде следващо, добави той по бТВ.

Ризова обаче реагира светкавично: Вие ще го пресечете сега за един ден, така да се каже, но Пеевски ще ви каже, че това е коалиция пудел, която разкешва и плаща много за ей такива?

Пеевки може да говори много неща. Истината е, че той е човекът, който стои на първия ред на това Народно събрание, който е доказано корумпиран по американското и по английското законодателство. Така че преди да ни казва, че това е някаква коалиция със странни имена, нека да обясни защо е в списъка „Магнитски“ и защо не може да лети от България в чужбина, отвърна по бТВ Денков.

Това са въпроси, на които той никога не е дал отговор. И всъщност точно, за да скрие нуждата да даде отговор на тези въпроси, той се опитва да създаде някаква друга паралелна реалност, в която се опитва да вкара зрителите, продължи по адрес на силния човек в ДПС Николай Денков.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Зеленски: Руски изтребител е свален над Източна Украйна
Дата: 04/05, 22:58

За ден МВР установи 36 души, шофирали след употреба на алкохол, и 13 с наркотици
Дата: 04/05, 22:32

Реал (Мадрид) е шампион на Испания по футбол
Дата: 04/05, 22:17

Благодатният огън тръгна към църквите в страната от синодалния параклис
Дата: 04/05, 22:07

БАБХ затвори фирмата, произвела козунак с батерия
Дата: 04/05, 21:51

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия