В сряда дъждовете отслабват, но за кратко


Дата: 30/04, 13:46

Снимка: Петел

Днес максималните температури ще са между 17° и 22°, в Югоизточна България между 14° и 16°, в София – около 17°. Ще бъде облачно и на много места ще има валежи от дъжд, в източните райони - значителни по количество. Ще продължи да духа умерен източен вятър, в източната половина от североизток, съобщава БНТ.

През нощта валежите ще отслабват и на места временно ще спрат. Минималните температури ще са между 8° и 13°, в София – около 9°.

Утре облачното време ще се задържи, като в следобедните часове на места, главно в планинските райони, отново ще има превалявания. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 17° и 24°, в София – около 18°.

По Черноморието утре ще е предимно облачно, но само на отделни места ще има слаби валежи от дъжд. Максималните температури там ще са между 15° и 18°. Вълнението на морето ще е 3 бала.

И в планините ще е с валежи, главно в следобедните часове. Очакват се и гръмотевици. Ще бъде и ветровито. Ще духа до умерен източен вятър, в Рила и Пирин от юг-югоизток. Максималните температури слабо ще се повишат и в курортите се очакват между 8 и 11 градуса.

И към времето на Балканите - Над западната половина от полуострова облачността ще е значителна и ще има валежи от дъжд. На изток облачността ще е разкъсана, след обяд - предимно значителна, но само на отделни места в планинските райони ще превали слаб дъжд.

У нас в четвъртък краткотрайни валежи и гръмотевици ще има главно в североизточните и югозападните райони. И в петък на много места ще превали и прегърми, има повишена вероятност на места явленията да са интензивни, а температурите ще се понижат. Облачно и дъждовно ще се задържи до неделя, когато ще има повече слънчеви часове, а температурите слабо ще се повишат.
 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



ЦИК обяви обществената поръчка за бюлетините, единичната им цена - 0,26 лева
Дата: 17/05, 17:28

Дракула поведе предизборната кампания в Румъния
Дата: 17/05, 17:14

Фенове на "Ергенът" с оригинални идеи за новия Ерген
Дата: 17/05, 17:05

На 18 май събота имен ден празнува морално българско име
Дата: 17/05, 17:00

Държавата поиска още 300 млн. лева дълг
Дата: 17/05, 16:561 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия