Велико Минков: Притеснявам се за сина си, Габриела не е в добре с психиката


Дата: 02/05, 09:54

Кадър Нова Тв

"Петел" следи какво се случва, след като обвинената за смъртта на съпруга си Габриела бе пуснат под домашен арест.

Сред мотивите, които съдийката изброи за пускането под домашен арест на Габриела бяха, че няма да извърши ново престъпление, но аз определено съм притеснен за това. Ако ѝ дадат децата искам да питам каква е тази незаменима майчина грижа, ако вземем примера на Кристина Дунчева от Сандански, която уби двете си деца с над 30 удара с нож. Аз се притеснявам за моя син. Притеснявам се и за голямото момче, което въпреки, че не ми е син, аз обичам много.

Това заяви пред БНТ Велико Минков.

Той твърди, че е биологичен баща на бебето на Габриела Славова, която е обвинена за смъртта на съпруга си Пейо Пеев. След три месеца зад решетките Софийският апелативен съд пусна Славова под домашен арест. Габриела и майка ѝ Красимира Трифонова, която е бивш служител на МВнР, са обвинени, че са удушили Пейо Пеев. Предполага се, че мотивът за престъплението е свързан с родителски права.

"Габриела е абсолютно вменяема. Според мен има нарцистично личностно разстройство. С каква увереност казват съдиите, че няма да извърши друго престъпление. Особено, както намекват, че трябва уж децата да са при нея. Притеснявам се, защото Габриела не е в добро психично състояние. Как така тя прекарала инсулт и в лошо психично състояние ще гледа тези две деца под домашен арест?", пита се бившият депутат от "Продължаваме промяната". В двата дни, откакто е пусната под домашен арест контакт с нея не съм търсил, обясни Минков.

"Децата са категорично в прекрасно състояние при родителите на Пейо. Хората си ги гледат абсолютно отговорно. Малкото дете, моя син, си вика пее прекрасно, няма проблеми с ларинкса. С радост мога да кажа, че децата са в сигурна среда, абсолютно добре отглеждани. Определено е заменима тази майчина грижа", така той коментира твърденията на Славова, че отглежданите от родителите на Пейо Пеев момченца имат здравословни проблеми.

"Очаквам в рамките на днешния работен ден или на 7 май да излезе най-късно резултатът от ДНК експертизата. Абсолютно съм убеден, включително и самата Габриела потвърждава това, че аз съм бащата на 7-месечното бебе", каза Минков, пише novini.bg.

Първото открито заседание за произхода е на 14 май в Бургас. Нямам представа дали Габриела ще присъства. Очаквам смели мерки от съдиите с привременни мерки синът ми да ми бъде даден да го отглеждам аз". допълни той.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Майката на Митко от Цалапица: В убийството на сина ми участват трима души
Дата: 17/05, 08:05

Зрителите се произнесоха: Майката на Алек победи в „Ергенът”
Дата: 17/05, 07:49

Лятна занималня и образователни курсове от Образователен център АЛГО
Дата: 17/05, 07:40

Третото издание на DigitalK&A1 Awards отличи топ 3 на технологичните бизнес иновации на 2023 г.
Дата: 17/05, 07:40

Бездомни кучета ръфат колите в столичен квартал
Дата: 17/05, 07:37

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия